Gå direkt till innehåll
Hager Elektro AB expanderar i Stockholmsregionen

Pressmeddelande -

Hager Elektro AB expanderar i Stockholmsregionen

”För oss är det viktigt att vara nära våra kunder”, säger Leif Hallén, VD på Hager Elektro AB. Företaget förstärker nu sin säljorganisation genom att anställa en innesäljare till kontoret i Danderyd.

Hager Group är ett familjeägt företag och en av världens ledande tillverkare inom elprodukter och lösningar till elinstallationer i bostäder och kommersiella fastigheter. Hager Elektro AB har svenskt huvudkontor i Göteborg och mindre säljkontor i både Stockholm och Malmö. Företaget som omsätter ca 300 MSEK har idag ca 40 anställda med säljrepresentanter runt om hela landet.

Hager Elektro AB har en positiv försäljningsutveckling och den planerade expansionen ligger helt i linje med företagets långsiktiga strategi. ”Det är en viktig markering för marknaden när vi nu ökar vår närvaro i landets största och mest expansiva region”, säger Leif Hallén.

Idag består Stockholmskontoret av 4 st säljare, som bearbetar föreskrivande led, installatörer och grossister. För närvarande pågår rekrytering av en första innesäljare/kundsupport och ytterligare förstärkningar kommer att följa under nästa år

För mer information kontakta:

Leif Hallén, VD Hager Elektro AB
Telefon: 0733-175372
Mail: leif.hallen@hager.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Dess utbud av tjänster sträcker sig från eldistribution till strömställarsystem och från smart fastighetsautomation till säkerhetslösningar för installation i bostäder, kommersiella och industriella fastigheter. Med 11,650 anställda, dotterbolag i mer än 50 länder och 23 produktionsenheter över hela världen, har gruppen en årlig omsättning på 1,9 miljarder EUR (2015). 

Kontakter

Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige