Gå direkt till innehåll
Hager lanserar coviva - en enkel och modern lösning för smarta hem

Pressmeddelande -

Hager lanserar coviva - en enkel och modern lösning för smarta hem

Det finns många lösningar för smarta hem, men coviva är annorlunda. coviva erbjuder en lösning utan komplicerad installation av extra kablage, något som normalt kan kräva omfattande strukturella åtgärder. Detta gör coviva till den optimala lösningen för alla som vill modernisera eller renovera sitt hem.

Hjärtat i denna trådlösa smarta-hem-lösning är coviva Smartbox. Den fungerar som ett gränssnitt till internet och kopplar samman alla trådlösa quicklink-produkter i en app. ”En quicklink-installationer som styrs via coviva kan konverteras till KNX easy eller KNX ETS. I och med detta är Hager den första tillverkaren på marknaden att erbjuda en universal KNX-lösning för alla tillämpningsområden, oavsett om det gäller renovering eller nybyggnation av bostäder”, säger Björn Rudolfsson produktchef på Hager.

Det finns många fördelar. Belysning, persienner/markiser och värme kan enkelt styras via en app. Detta sparar inte bara tid utan också energi och pengar. Med coviva kan du skapa dina egna scenarion, som kallas covigram, så att du kan få din styrning och reglering av belysning och värme automatisk, precis som du vill ha det.

De trådlösa quicklink-produkterna är små, endast 40x40mm och kan placeras bakom befintliga väggapparater. Och allt kan enkelt driftsättas och styras med hjälp av coviva-appen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Med 11,650 anställda, dotterbolag i mer än 50 länder och 23 produktionsenheter över hela världen, har gruppen en årlig omsättning på 1,9 miljarder EUR (2015). 

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige