Gå direkt till innehåll
Låt behovet styra valet

Pressmeddelande -

Låt behovet styra valet

Stort utbud av flexibla installationer erbjuds med Quick projektstavar och stubbar. Trenden är tydlig att öppna arbetsytor blir mer vanliga och kraven på flexibilitet ökar.

Profilen är 65x65mm och den väggmonterade staven är endast 50x50mm. Båda profilernas front är 45mm och produkterna smälter enkelt in i olika miljöer och fyller efterfrågade önskemål med sina många funktioner. Designen är diskret och bestyckningen ger oändliga valmöjligheter.

Enkel- eller dubbelsidig styrs av behovet. Lokalen och önskemålen bestämmer vilken variant som väljs; stubbe, fristående stav, stav med spännfäste eller väggmonterad stav.

Tillverkning av standardprodukter sker i Sverige.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Dess utbud av tjänster sträcker sig från eldistribution till strömställarsystem och från smart fastighetsautomation till säkerhetslösningar för installation i bostäder, kommersiella och industriella fastigheter. Med 11,4000 anställda, dotterbolag i mer än 50 länder och 23 produktionsenheter över hela världen, har gruppen en årlig omsättning på 1,7 miljarder EUR (2014). 

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige