Gå direkt till innehåll
Jag blickar framåt, lever nu och dör sen

Blogginlägg -

Jag blickar framåt, lever nu och dör sen

Coronaviruset har färgat de senaste månaderna, men jag vill inte låta viruset döda min tro på framtiden. På Hager jobbar vi hårt för att färglägga en ljusare framtid. Nu blickar jag framåt och inspireras av Miss Li …

Tiden som passerat, från början av det här året till i dag, har varit väldigt annorlunda, minst sagt. Under de tre senaste månaderna har mycket handlat om covid-19. Därför känner jag att tiden är inne för att blicka framåt.

Blickar framåt gör vi. Hager Magasin kommer få ett ansiktslyft under hösten och med det lite annat innehåll. Det rimmar bra med min tidigare krönika, där jag skrev om att kontinuerlig utveckling är nyckeln till framgång. Vi har även lanserat Hager Ready, en digital assistent som hjälper dig att planera, dokumentera och skapa märkningar för elcentraler. Eftersom vi är inne på tid så vill jag passa på att nämna lanseringen av vårt nya tidur med app-programmering.

Rätt förutsättningar för att fatta bra framtidsbeslut får vi genom att förstå att det vi gör i dag påverkar morgondagen. Vi går en intressant framtid till mötes, en framtid som går från fossila bränslen till ett förnybart energisystem. En framtid som blir allt mer elektrifierad och digitaliserad, förhoppningsvis blir den mindre påverkad av covid-19. Vi bör ställa oss frågan om vilken framtid vi vill ha. Är den hållbar eller inte? Min förhoppning är att världens regeringar ska reagera kraftfullt när det kommer till att skapa förutsättningar för en mer hållbar ekonomi och således en grönare framtid, för klimatets skull.

En sak vet jag säkert, och det är att jag inte fullt ut förstår hur stor påverkan pandemin kommer ha på vår omvärld. Den kommer påverka oss en lång tid framöver och det är något vi får lära oss att leva med. Med det sagt kan vi inte låta viruset döda vår tro på framtiden.

Lev nu dö sen; som Miss Li sjunger. Lite så tänker jag ta mig ann sommaren, självklart med aktsamhet om mig själv och andra för att minska smittspridningen.

För nu tackar jag livet och höjer mitt glas
Jag tar inget för givet, baby, du och jag
För nu tackar jag livet och ingen jävel kan hindra mig
För vem har sagt att dagar som gått kommer igen?
Lev nu, dö sen

Johan Ran
Head of Marketing & Communication

Ämnen

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige