Gå direkt till innehåll
Kontinuerlig utveckling är nyckeln till framgång

Blogginlägg -

Kontinuerlig utveckling är nyckeln till framgång

Det sägs att man lär så länge man lever och det får vi väl ändå anse vara en sanning. Eller i alla fall väldigt nära sanningen. Att kontinuerligt utvecklas är något vi människor gjort för att anpassa oss till olika miljöer. Och för företag är utveckling nyckeln till framgång.

Att kontinuerligt utveckla företaget och personalen i en värld som förändras allt snabbare, är numera ett måste för att bli, eller förbli, framgångsrik i framtiden. På Hager har vi alltid anammat detta tillvägagångssätt. Och vi har alltid lyckats växa och utvecklas i konkurrens med betydligt större aktörer. Med mod och insikten att ständigt vilja utvecklas har vi kommit dit vi är i dag. Förutom att ständigt utvecklas, hitta nya lösningar och lyssna på våra kunder så har tillit, professionalism, engagemang, passion och mångfald legat till grund för vår tillväxt och framgång. Vår vision och ambition är att ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder och partners, det är här Hager Magasin och de utbildningar vi erbjuder kommer in i bilden.

Vår ambition med Hager Magasin är att dela med oss av de insikter och utsikter vi ser i branschen. Vi vill bjuda på inspirerande berättelser, användbar kunskap och praktiska råd som hjälper dig att utveckla dig och din verksamhet.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erbjuder flera olika utbildningar för att utveckla dig och ditt företag. Många av våra kurser är kostnadsfria och hjälper dig att bli bättre i din vardag.

Om du blickar tillbaka på din verksamhet kan du säkert peka på ett eller flera tillfällen då marknaden utvecklats och du blivit stående kvar på perrongen. Halkar du efter innebär det att du riskerar att hamna efter rent kompetensmässigt.

Läs, lyssna, titta och lär

Så min uppmaning är att du ska avsätta resurser för utveckling för att framtidssäkra din verksamhet. Det är fullt förståeligt att känna att man inte hinner med detta när vardagen rullar på. Med det sagt så är stagnation ingen bra framtidsstrategi. Läs, lyssna, titta och lär. I dag finns det massor av tillgänglig kunskap i olika former. Läsning är den mest grundläggande formen av lärande, så läs, men lyssna även på poddar eller titta på TED Talks om du föredrar video. I dag är som sagt möjligheterna till lärande i stort sett oändliga.

Hur pressad vardagen än är så lova dig själv att börja lära nu, både för din personliga utveckling och för din verksamhets skull. Få saker är viktigare och mer prioriterade än att kontinuerligt utveckla dig själv och din verksamhet.

Johan Ran
Head of Marketing & Communication

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige