Gå direkt till innehåll
Välkommen till Hager Magasin!

Blogginlägg -

Välkommen till Hager Magasin!

I premiärutgåvan serverar vi bland annat tankar kring hur man maximerar affären med rätt förhandlingsteknik, hur man skaffar lojala kunder, hur det smarta hemmet står sig mot hackerangrepp och vi besöker The Carpenters – hantverkarna som håller tiden och mycket mera.

Hager startade blygsamt, men tack vare vårt tappra tillvägagångssätt har vi alltid lyckats växa och utvecklas i konkurrens med betydligt större aktörer. Utan detta mod hade vi inte varit där vi är i dag. Tillit, professionalism, engagemang, passion och mångfald har legat till grund för vår tillväxt och framgång. Vi är fortfarande samma företag med samma ideal. Vår vision och ambition är att ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder och partners och det är här du kommer in.

Vi bygger broar är temat för Hagerkoncernens årsredovisning 2017–18. Den utforskar var och hur broar byggs, både internt och externt. Men den som vill bygga broar måste först hitta modet att öppna nya horisonter.

Vår nya horisont är ett nytt initiativ som vi kallar Hager Magasin. Det är ett digitalt magasin där vi bjuder på inspirerande berättelser, användbar kunskap och praktiska råd som hjälper dig att utveckla dig och din verksamhet. Magasinet är för dig som arbetar inom el- och byggbranschen, med allt från elinstallation till företagsledning.

Vår förhoppning med magasinet är att skapa förutsättningar för att du som läsare ska kunna gå på de broar vi bygger samt att du får möjlighet att bygga egna broar och hjälpa andra i din omgivning. I premiärutgåvan serverar vi tankar kring hur man maximerar affären med rätt förhandlingsteknik, hur man skaffar lojala kunder, hur det smarta hemmet står sig mot hackerangrepp och vi besöker The Carpenters – hantverkarna som håller tiden.

Magasinet kommer att publicera en artikel i veckan samt skicka ut nyhetsbrev en gång i månaden med de fyra senaste artiklarna. Följ med oss på Hager Magasin när vi utvecklar vår digitala plattform och utmanar både oss själva och dig som läsare.

Välkommen till Hager Magasin!

Johan Ran
Head of Marketing & Communication

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige