Gå direkt till innehåll
Hager anställer ny säljare i region Norr

Pressmeddelande -

Hager anställer ny säljare i region Norr

Peder Nilsson har anställts som ny säljare i region Norr och kommer att bearbeta marknaden genom besök och aktiviteter mot grossister, installatörer och föreskrivande led. Peder som är 44 år bor i Ånäset utanför Umeå och kommer närmast från Pentair där han arbetat som säljare i 10 år. Dessförinnan har Peder en bakgrund som säljare för OEM automatic.

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Dess utbud av tjänster sträcker sig från eldistribution till strömställarsystem och från smart fastighetsautomation till säkerhetslösningar för installation i bostäder, kommersiella och industriella fastigheter. Med 11,4000 anställda, dotterbolag i mer än 50 länder och 23 produktionsenheter över hela världen, har gruppen en årlig omsättning på 1,6 miljarder EUR (2014). 

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige