Gå direkt till innehåll
Fredrik Andersson, Hager Elektro AB
Fredrik Andersson, Hager Elektro AB

Pressmeddelande -

Hager Elektro fortsätter växa i Stockholm

Den 7 juni började Fredrik Andersson som innesäljare på Hager Elektro, med placering på Hagers kontor i Stockholm. Fredrik kommer närmast från en roll som innesäljare på Solar AB. Fredrik har flerårig erfarenhet branschen och kommer med sin kunskap att stärka upp kontoret i Stockholm, både i support och offert.

”Det är verkligen kul och spännande att kunna presentera vår nya innesäljare. Med Fredrik får vi ytterligare en viktig pusselbit i vår fortsatta satsning i Stockholmsregionen. Fredrik har en gedigen bakgrund och erfarenhet från branschen och kommer att bidra till att stärka upp framförallt vår support till våra kunder, säger Anders Bengtsson, Head of Customer Support på Hager”

”Jag tilltalades av tillväxtsatsningen i Stockholmsregionen och ville vara med från start på den resan. Att Hager verkar vara ett väldigt bra bolag med ett starkt varumärke där man tillåts att utvecklas både personligt och professionellt känns givetvis också väldigt positivt, säger Fredrik Andersson. 

Hager Elektro AB har en positiv försäljningsutveckling i Stockholmsregionen och ligger helt i linje med företagets långsiktiga strategi. Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder, såväl befintliga som slutkund. Satsningen i Stockholmsområdet ska ses som ytterligare ett steg på den resan. 

Hager Stockholmskontor består sedan tidigare av 5 stycken personer inom försäljning och kundsupport.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Med 11,650 anställda, dotterbolag i mer än 50 länder och 23 produktionsenheter över hela världen, har gruppen en årlig omsättning på 1,9 miljarder EUR (2015). 

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige