Gå direkt till innehåll
Ingemar Malmland
Ingemar Malmland

Pressmeddelande -

Hager rekryterar Ingemar Malmland som ny market manager elfördelning kommersiella fastigheter

Hager inför ny roll i arbetet med att utveckla segmentet kommersiella fastigheter, med ambitionen att tydligt positionera Hager på marknaden.

Hager Elektro, specialist på elinstallationer i bostäder och kommersiella fastigheter fortsätter stärka upp organisationen. Den här gången med ett bekant ansikte, Ingemar Malmland, som återvänder till Hager efter en tioårsperiod på annat håll inom el och telekommunikationsbranschen. Ingemar lämnade Hager 2008 för en roll på Ensto Sweden AB som Sales Director och Business Development Manager men kommer närmast från Ericsson LSS där han ansvarade för företagets elektriska säkerhet.

”Det är med glädje jag återvänder till elleverantörsledet och Hager och till nya utmaningar, nya kollegor och både gamla och nya kundkontakter. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Hagers produktportfölj inom kommersiella fastigheter och stärka vår position på marknaden”, säger Ingemar Malmland.

Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov. Ingemar kommer få en viktig roll i detta arbete då han kommer ansvara för att utveckla produktportföljen med produkter och lösningar som riktar sig till framtidens styrning av elanvändningen.

”Ingemars kunnande och gedigna bakgrund är ovärderlig när vi nu ska ta nästa steg på vår fortsatta resa i att positionera Hager på marknaden inom kommersiella fastigheter”, säger Johan Ran, marknads- och kommunikationschef på Hager.

Hager har de senaste åren vuxit kraftigt inom segmentet kommersiella projekt och har som ambition att fortsätta växa och etablera sig som en ledande leverantör. Den redan breda produktportföljen kommer att utökas och tillsammans med framtida serviceerbjudanden är målet för Hager att kunna erbjuda kompletta lösningar och bli en mångfasetterad aktör på den svenska elmarknaden.

”Vi känner att vi nu, tillsammans med övriga rekryteringar, står bättre rustade än någon gång tidigare att anta de utmaningar och möjligheter som vi ser framöver”, säger Leif Hallén”, VD på Hager Elektro AB.

Ingemar tillträdde sin tjänst den 3 april 2018

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige