Gå direkt till innehåll
 Jonas Olsson lämnar över vd-posten för  Pmflex till Leif Hallén.
Jonas Olsson lämnar över vd-posten för Pmflex till Leif Hallén.

Pressmeddelande -

Jonas Olsson lämnar Pmflex och ersätts av Leif Hallén

Pmflex Group Northern Europe AB byter ledare efter 26 år med Jonas Olsson som ägare och vd. Ersättare blir Leif Hallén, även vd för Hager i Sverige.

Hager Group förvärvade Pmflex Group tidigare i år. Förvärvet kompletterade Hagers portfölj och gjorde dem till europeisk marknadsledare för tomrör och fördragna flexrör för elinstallationer.

Jonas Olsson grundade Pmflex i Norden och med honom som ägare och VD har bolaget onekligen varit med om en framgångsresa.

– Förra året startades projektet med att bygga en toppmodern produktion- och distributionsanläggning i Sverige och därmed flytta hem produktionen från Italien, säger Jonas Olsson. Han fortsätter:

– Det har varit fantastiska år med Pmflex tillsammans med mitt team, kollegor i branschen och våra kunder. Det har varit fantastiskt att få se Pmflex som bolag och marknadsledande i sin bransch ständigt ta stegen till nästa nivå och inte minst att vara med om att utveckla branschen.

Fortsatt resa med ny vd
Efterträdare blir Leif Hallén, vd för Hager Sverige som från och med den första juli kommer inneha vd-posten för både Pmflex Group Northern Europe AB och Hager Elektro AB.

– Vi tackar Jonas Olsson för hans exceptionella bidrag och det han åstadkommit och önskar honom all lycka i framtiden. Vi delar många visioner och som vd för Pmflex Group Northern Europe AB kommer jag se till att bolaget fortsätter på sin framgångsresa, säger Leif Hallén.

Ämnen

Kategorier


Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Kontakter

Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige