Gå direkt till innehåll
Serie berker R.8
Serie berker R.8

Blogginlägg -

Berker R.8 - en vinnare!

I det här blogginlägget vill vi dela med oss av att berker R.8 fått utmärkelsen ”Gold Label for excellent product design” i kategorin "Building and Elements" under German Design Awards. Priset uppmärksammar prestationer inom internationell design. Juryn väljer en Guld-vinnare i varje kategori för en enastående prestation i internationell design och det ges endast till de bästa av bästa. Kul tycker vi!

I årets upplaga utvärderade 48 internationella designexperter i juryn över 5,400 bidrag. Totalt var endast 50 projekt belönade med "Guld"-priset i kategorin produkt- och kommunikationsdesign.

Den nya serien berker R.8 övertygar med sin tunna design. Med endast 3 mm utstickande material är det en av de tunnaste strömställarserierna på marknaden och är fascinerande, från alla perspektiv. Användningen av riktiga högkvalitativa material som glas, rostfritt stål och aluminium i kombination med designen skapar ett fantastiskt uttryck. Runda insatser kombineras med skarpa kanter. Berker R.8 är det självklara valet när man vill skapa en minimalistisk och modern inredning.

Läs gärna motiveringen här under:

https://www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/21408-berker-r8.html

Ämnen

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige