Gå direkt till innehåll
Serie berker R.8 från Hager, tunn design – läckert utförande
Serie berker R.8 från Hager, tunn design – läckert utförande

Pressmeddelande -

Serie berker R.8 sticker ut utan att sticka ut

Serie berker R.8 tunn design – läckert utförande

Less is more, sammanfattar dagens trender inom design. Oavsett om det gäller en TV, surfplatta eller smartphone så ska den vara tunn och platt. Detta gäller även strömställare och vägguttag. Den nya serien berker R.8, med endast 3 mm utstickande material, är en av de tunnaste strömställarserierna på marknaden. Glas, rostfritt stål och aluminium är några av de olika högkvalitativa material som ramarna erbjuds i.

Serie berker R.3 och berker R.8 – den perfekta familjeharmonin

Den nya strömställarserien berker R.8 har samma funktionella och estetiska formgivning som framgångsserien berker R.3, med undantaget att den är tunnare. Serien berker R.8 installeras djupare in i väggen och får därför en tjocklek på 3 mm, jämfört med berker R.3 vars tjocklek är 10 mm. Detta gör att berker R.8 nästan är helt infälld i väggen.

”Med berker R.8 gjorde vi inte bara en strömställare tunnare, utan har även skapat något relativt unikt eftersom det finns så få jämförbara produkter på marknaden. Att en strömställare skall vara helt infälld har hitintills inte varit någon självklarhet”, säger Björn Rudolfsson Produktchef på Hager.

Runda vippor och centrumbrickor i en ram med skarpa hörn (hörnradie 0,5 mm) skapar starka kontraster som ger kraft och en modern känsla till formen. Båda serierna kan kombineras perfekt vilket skapar valmöjligheter och harmoni.

”Har du högt ställda krav på design är den extra tunna strömställaren R.8 något för dig” avslutar Björn Rudolfsson.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige