Gå direkt till innehåll
Framtiden är elektrisk

Blogginlägg -

Framtiden är elektrisk

Vi vet att vi lever i en värld som förändras allt snabbare. Tillsammans med våra kunder ska vi göra framtidens arbetsplatser och bostäder säkrare, renare och mer njutbara. För att hitta rätt har vi finjusterat vår kompass.

Nytt år, nya möjligheter. För Hager Magasin innebär det nya vinjetter och en vässad inriktning. Värdeord som genomsyrar kommunikationen är Mod, att vi tänker nytt och sticker ut hakan. Så om ni tycker att vi inte är tillräckligt modiga låt oss veta. Äkthet vilket innebär att vi är personliga, nära och familjära och att vi håller oss till sanningen i vår kommunikation och i våra relationer. Slutligen Integritet, som för oss står för att vi håller vad vi lovar och gör det över tid. Hållbara värderingar helt enkelt. Dessa värdeord sammanfaller även med våra värderingar på Hager. Vår grundläggande uppfattning om vad som är bra, vår inre kompass.

Ur vårt ursprung som familjeföretag där kunden alltid varit kärnan i vår verksamhet växte det under 2020 fram ett nytt tydligt budskap. En fras, en mening som vi egentligen alltid burit med oss, men som nu blivit tydlig för alla i några få enkla ord: För dig, med dig. Det är så vi ser på vårt uppdrag, på vårt varför. Det är så vi ska agera i allt vi gör, i alla våra kontakter med kunder, partners och andra vi kommer i kontakt med under och efter en arbetsdag. Vi finns här både för dig och med dig.

När vi ändå är inne på kompasser och vilka vi är och hur vi ser på den värld vi verkar i skulle jag även vilja dela med mig av vår vision. Kanske inte ordagrant, men kontentan är att vi är ett familjeägt företag som driver och formar morgondagens elektriska värld. Målet är att göra planeten renare samt människors liv säkrare och behagligare. Det här vill vi göra tillsammans med våra kunder och partners. Vår ambition är att finnas nära, vid deras sida, och vara som en del av deras team. Vår ambition är att finnas vid våra kunders sida och levererar flexibla, hållbara lösningar som är enkla att installera.

För dig, med dig.

Johan Ran
Head of Marketing & Communication

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Den under­lig­gande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder - För dig, med dig.

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige