Gå direkt till innehåll
1930 är en serie strömbrytare och eluttag med modern teknik och designrötter i Bauhauseran.
1930 är en serie strömbrytare och eluttag med modern teknik och designrötter i Bauhauseran.

Blogginlägg -

Klassisk design möter modern teknik i Hagers Serie 1930

Serie 1930 är Hagers strömställarsystem som passar vid restaurering av äldre byggnader och i moderna fastigheter. Med inspiration från Bauhauseran har Hager skapat ett strömställarsystem som kombinerar forna tiders charm med dagens teknologi.

Det iögonfallande med Serie 1930 är dess klassiska design och rena former som ger ett stilrent och eleganta utseende till alla rum. Dessutom är produkterna utrustade med moderna funktioner och tillverkade med hög kvalitet.

Hagers Serie 1930 är inte bara en produkt, strömställarserien öppnar upp möjligheten att ge vilket rum som helst en touch av historia kombinerat med dagens teknik, vilket gör den till ett utmärkt val för både fastighetsägare och arkitekter.

Enligt arkitekten Andreas Martin-Löf, som installerat serien i sitt hem, är det en produkt som tar avstamp i 1930-talet och samtidigt visar på en ny riktning – kvalitet i materialet som för honom är diskret lyx. Läs intervjun med Arkitekten här.

Man kanske tänker att brytare inte märks, men de har stor betydelse för att helheten ska kännas genomtänkt, och Hagers-1930 serie passar jättebra in i både äldre och moderna rum.

Inredningsdesignern Anna Mähler valde 1930 då hon inredde en reklambyrå.

Ta dig en titt på hur strömbrytarna ser ut på reklambyrån Nineyards konto här.

Strömställarserien finns i flera utföranden:

  • Blank plast: vit, svart
  • Matt plast: svart
  • Porslin: svart, vit
  • Belyst: belysta vridbrytare
  • Mate­rial: duro­plast
  • Mått: Ø 84,5 mm

För mer information om Hagers Serie 1930, vänligen besök vår hemsida eller kontakta vårt säljteam.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige