Gå direkt till innehåll
Villa Lövhem från Götenehus med coviva från Hager, en enkel och modern lösning för Smarta hem
Villa Lövhem från Götenehus med coviva från Hager, en enkel och modern lösning för Smarta hem

Pressmeddelande -

Götenehus och Hager i spännande samarbete kring Smarta hem

Götenehus, en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige har inlett ett samarbete med Hager kring Smarta hem och har valt att installera coviva från Hager, en enkel och modern lösning för Smarta hem, samt strömställarserien berker S.1 med det nyligen lanserade 2-vägsuttaget.

Villatypen Lövhem, ett av Götenehus populäraste alternativ, får nu coviva, en Smarta hem lösning från Hager. Att utrusta huset med smart hemautomation ligger i linje med det tankesätt som Götenehus lever efter och kallar inbyggd omtanke.

”Vi är ute efter ett framtidssäkert system där vi kan ge husägarna möjlighet till kontroll själv, efter sina egna behov. Det har vi lyckats göra verklighet av och samarbetet med Hager känns väldigt spännande”, säger Anders Blomqvist, produktchef på Götenehus.

Med coviva får 1-planshuset Lövhem en intelligent och trådlös teknik som fungerar som ett gränssnitt till internet och kopplar samman och presenterar allt i en app. Belysning och persienner/markiser kan enkelt styras via appen. Det är även lätt för slutkunden att lägga till en väderstation från Netatmo för att skapa automatiska funktioner. Utöver appen kan man även styra genom trådlösa knappar med fri placering efter behov t.ex. vid sänggavel eller nattduksbord. Dessa knappar styr funktioner som; Välkommen hem, Släck allt och God morgon.

”coviva är snabb och enkel att både använda och installera. De nödvändiga quicklink-produkterna kommunicerar med varandra trådlöst och installeras snabbt och enkelt. När allt är på plats kan husägaren enkelt styra enheterna individuellt eller som scenarion via appen i en smartphone eller surfplatta. Vilket är bekvämt även när man är ute och reser”, säger Gunnar Wennerberg, försäljningschef på Hager.

Götenehus professionella arkitekter har även valt strömställarserien berker S.1 i huset. Den vita färgen på strömbrytare och vägguttag valdes för att den matchar och harmoniserar med kulören på byggnadstekniska detaljer såsom golvlister, dörrfoder och fönster. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 25 produktionsenheter över hela världen och kunder i 136 länder, har gruppen en årlig omsättning på 1,9 miljarder EUR (2016).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige