Gå direkt till innehåll
Trådlös laddare för möbler
Trådlös laddare för möbler

Pressmeddelande -

Hager erbjuder nu trådlös laddare för möbler

Hager, ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation erbjuder nu en trådlös laddare för möbler. Med den nya laddaren från Hager blir det enklare än aldrig förr att ladda dina enheter helt trådlöst. Laddaren använder sig utav den erkända Qi-standarden, vilket garanterar kvalitet och driftsäkerhet. Den monteras helt infällt eller under bordsskivan för att få en helt slät yta. Detta är en perfekt lösning för hotell, caféer, flygplatser och andra publika miljöer, där kunderna enkelt och smidigt kan ladda sina mobila enheter.

”Vår laddare kan integreras på platser där den faktiskt kommer att användas, till exempel i bardiskar, kontorsmöbler och i köksbänkar. På så sätt har de mobila enheterna en given plats och kan laddas utan att det behövs några kablar. Att man sedan slipper att leta efter kablar och adaptrar underlättar givetvis, säger Björn Rudolfsson, produktchef på Hager.

På Hager pågår alltid produktutveckling kring olika typer av elteknik som kan underlätta i människors vardag. Ett sådant område är så kallad induktiv laddning. Det innebär att man kan ladda sina mobila enheter genom att man placerar dem på produkten som i det här fallet är anpassat för möbler. Enda kravet är att den mobila enheten har stöd för Qi-laddning.

”Våra dagliga liv blir allt mer beroende av digitala produkter och således blir digital rörlighet allt viktigare. Huvudsyftet med produkten är därför att underlätta i vardagen och erbjuda bekvämlighet för den som rör sig i offentliga miljöer t.ex. på resor eller på väg till och från möten eller arbetsplatsen och hemmet”, fortsätter Björn Rudolfsson.

Fördelar:

  • -Trådlös laddning utan sladdar och adaptrar
  • -Stöder nu även nya Appleenheter
  • -Följer en väletablerad standard
  • -Enkel att installera
  • -Säker att använda
  • -Helt infälld i bordet eller möbeln
  • -Tillgänglig i matt vit eller svart

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,500 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 25 produktionsenheter över hela världen och kunder i 136 länder, har gruppen en årlig omsättning på 1,95 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige