Gå direkt till innehåll
Flexibla lösningar - uttagsstavar
Flexibla lösningar - uttagsstavar

Pressmeddelande -

Hager lanserer två nya konfiguratorer

Beräkningsprogram förenklar och sparar tid

I den allt mer snabbrörliga elmarknaden blir hjälpmedel som konfiguratorer allt mer eftertraktade. Snabba ledtider och ett högt tempo gör att hjälpmedel som förenklar och sparar tid alltid välkomnas. De nya konfiguratorerna från Hager hjälper användaren att minska kostnader, eliminera fel och frigöra tid.

Stavkonfigurator – ger omgående en användbar layout

Konfiguratorn för uttagsstavar skapar snabbt en önskad bestyckning och en användbar layout. En förfrågan skickas omgående iväg till säljavdelning på Hager för en offert. Det kompletta offertpriset, eftersom stavarna tillverkas på begäran, kommer vanligtvis i retur samma dag.

Golvboxkonfigurator - för direkt beställning och en tydlig layout

Med hjälp av golvboxkonfiguratorn skapas en layout med tydlig bild och bestyckning i PDF. En komplett E-nummerlista i Excel som går snabbt och smidigt att överföra till en beställning direkt hos elgrossisten erhålls. Beräkningsprogrammet gör att beställningen blir komplett och inga väsentliga produkter missas.

”Båda konfiguratorerna har tagits emot mycket väl – genomgående är reaktionerna att de är väldigt användarvänliga och enkla – ett bra kvitto på vad vi försökt uppnå", säger Maria Eknefelt, produktchef Kanalisation.

Konfiguratorerna finns att använda på Hagers hemsida under rubriken hjälpmedel, men även på flera av elgrossisternas hemsidor. 

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige