Gå direkt till innehåll
Auktionen av specialspecialframtagna strömbrytare med Göteborgs 400-årsjubileum i designen är avslutad.
Auktionen av specialspecialframtagna strömbrytare med Göteborgs 400-årsjubileum i designen är avslutad.

Pressmeddelande -

Han vann budgivningen om specialdesignade strömbrytare

Reijo Latva bjöd högst på auktionen till stöd för familjer med sjuka barn.
– Det känns bra att pengarna går till välgörande ändamål, säger Reijo Latva.

Just nu pågår Elfack på Svenska Mässan i Göteborg. Det är Nordens största mötesplats för el- och energibranschen. Som de flesta övriga utställare ser Hager deltagandet som en möjlighet att ha roligt och dela minnesvärda upplevelser med mässans besökare. Ett särskilt inslag i montern har varit auktionen av specialspecialframtagna strömbrytare med Göteborgs 400-årsjubileum i designen.

Välgörande ändamål
Reijo Latva på installationsföretaget Stim Elkonsult i Mariestad lade det högsta budet på 10 000 kronor och vann således de fyra strömbrytarna.

– Jag har inte riktigt bestämt var strömbrytarna kommer att sitta. Förmodligen kommer de att hamna i något av de hus som företaget äger, säger Reijo Latva.

Motivet på strömbrytarna är skapat av Thomas Olsson och visar jubileumsmotivet av Göteborgs 38 landmärken och ikoniska byggnader.

Alla pengar från auktionen går oavkortat till familjer med sjuka barn på Ronald McDonald hus som en del av Hagers initiativ Familj till Familj.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige