Gå direkt till innehåll
Miriam Alía's två unika strömbrytare tillverkade av Hager Manufaktur. Utställda på Casa Decor i Madrid.
Miriam Alía's två unika strömbrytare tillverkade av Hager Manufaktur. Utställda på Casa Decor i Madrid.

Blogginlägg -

Casa Decor

Casa Decor är en exklusiv inredningsutställning som äger rum varje år på en ny plats i centrala Madrid. Ett helt unikt format i Europa! Utställningen är öppen för allmänheten under 6 veckor och är alltid inhyst i en historisk och unik byggnad som rymmer minst femtio utställningar inredda av framstående interiördesigners. Casa Decor har sedan starten 1992 blivit en central punkt med inom interiördesignsektorn i Spanien med prestige och trovärdighet och med ett stort intresse från media.

Både professionella (inredningsarkitekter, dekoratörer, arkitekter, designers, landskapsarkitekter och konstnärer) samt företag från bostadsområden, konsumenter, lyx och avancerade sektorer har plats i denna kompletta kommunikations- och marknadsföringsplattform.

Professionella inredningsarkitekter, dekoratörer, arkitekter, designers, landskapsarkitekter och konstnärer samt företag från bostads- och byggsektorn samt konsumenter såklart, har en plats i på denna arena. Deltagarna har en unik möjlighet att marknadsföra sig själva eller sina projekt, produkter och tjänster i ett sammanhang av lyx, avantgarde och hög klass på dekoration och inredning inom inredningssektorn med allt från möbler, material, belysning, hushållsapparater, textilier, etc.

Hager finns med som ett av de varumärken som varje år visar upp sina produkter och lösningar. Lösningarna Hager presenterade i år täcker ett brett spektrum av material och mönster som garanterar perfekt integration i alla utrymmen med maximal funktionalitet och komfort. Eftersom varje hem är annorlunda är mångfald och individuella behov ett fokusområde för oss på Hager. Vår ambition, höga kvalitet och vackra hantverk har gjort det möjligt för Miriam Alía att utforma två unika strömbrytare för sitt utrymme i Casa Decor och få dem att bli verklighet tack vare Hager Manufaktur.

Miriam Alía - Miriam är en av Spaniens främsta interiördesigner. besök hennes sida om du är nyfiken på hennes senaste projekt 

Hager Manufaktur - Manufaktur skapar strömbrytare som blandar hög standard med vackert hantverk och allt är helt unikt. Hager Manufaktur designar ofta saker tillsammans med arkitekter och planerare för en speciell fastighet eller för just det där speciella projektet. Produkternas kvalité och säkerhet garanteras genom att ISO 9001 standarden följs och den välkända högkvalitativa designen säkerställs genom ett nära samarbete med de bästa designerna.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Den under­lig­gande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder - För dig, med dig.

Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 100 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder.

Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige