Gå direkt till innehåll
Strömbrytare från Hager
Strömbrytare från Hager

Blogginlägg -

Lyft inredningen med designade strömbrytare

Något som ofta glöms bort eller förbises är att använda sig av designade strömbrytare när man designar eller renoverar sitt hem, kontorsmiljö restaurang, hotell eller andra miljöer. Det gäller alltid att tänka på helheten och man kan med hjälp av färg, form och spännande materialval skapa en högst personlig inredningsstil med hjälp av strömbrytare och vägguttag. Hager erbjuder bland annat varianter i betong, läder, trä, skiffer, glas, aluminium, rostfritt och akryl och har allt från standardströmbrytare till utsökt designade guldkorn.

Vi har även flera serier för det smarta hemmet där det går att välja specialdesignade ramar med egna texter och symboler på. Alla strömbrytare är enkla att installera och lätta att förändra. Varför inte använda sig av flera ramar och byta dem efter årstid, helgdagar eller humör?

Att inte bara göra som alla andra är idag allt vanligare, fler och fler mäniskor väljer trenden att inte följa en trend. För dessa människor finns Hager Manufaktur. Här skapar vi strömbrytare som blandar hög standard med vackert hantverk och allt är helt unikt. Vi designar ofta saker tillsammans med arkitekter och planerare för en speciell fastighet eller för just det där speciella projektet. Produkternas kvalité och säkerhet garanteras genom att vi följer ISO 9001 standarden och den välkända högkvalitativa designen säkerställs genom ett nära samarbete med de bästa designerna.

Många önskemål kommer från individers unika visioner, för sitt hus eller lägenhet, eller från en speciell önskan hos en fastighetsägare som letar efter något som de helt enkelt inte kan hitta tillgängligt på marknaden. På Hager är vi stolta över att kunna tillgodose dessa önskemål och göra dem till en verklighet. Individualitet är i fokus och nästan varje produkt är helt unik. Lika unik och individuell som miljön för vilken den skapas.

Så om du har ett projekt som du vill göra till ditt, en drömmiljö du vill förverkliga, ett hotell som ska förmedla det lilla extra i varje detalj. Tänk då på helheten och förstärk interiörintrycket med strömbrytare och vägguttag för att sätta pricken över i:et.

  • Välj mellan olika former, färger och material
  • Hitta den perfekta kombinationen
  • Enkelt att installera och lätt att förändra

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige