Gå direkt till innehåll
BKIS
BKIS

Blogginlägg -

Infälld kanal för ett snyggare kontor

BKIS fönsterbänkskanaler ger snygga lösningar som dessutom gör rummet lättare att möblera. Den helt infällda kanalen ger ett modernt och stilrent intryck och kan installeras både horisontellt och vertikalt. Lösningen är framtagen för snabb montering och finns som standard i vitt eller svart och i enkelt eller dubbelt utförande.

I ett tidigare blogginlägg skrev vi om att svarta kanaler passar bättre i utvalda miljöer och den valmöjligheten erbjuds även med BKIS. Med tanke på att svarta kanaler ökar i efterfråga på grund av att interiörsdesignen på kontor och offentliga miljöer höjs allt mer samt att skapa dynamiska kundunika miljöer att trivas och verka i blir allt vanligare.

Spara utrymme med BKIS

BKIS ger dig 95 procent större utrymme i rummet i jämförelse med där en vanlig utanpåliggande kanal sitter. Uträkningen bygger på BKIS utbyggnadsmått 3,5 mm kontra en utvändig kanal 68 mm. 68-3,5/68 = 95%).

Utöver sparat utrymme får man även fördelar av ett lättstädat och lättmöblerat rum och städkostnaderna kommer gå ner eftersom de infällda kanalerna inte samlar damm. BKIS är designad för att passa i kontor, skolor och andra offentliga lokaler. Lösningen är mycket uppskattad i vård- och sjukhusmiljöer där kraven på renlighet är stor då den infällda kanalen minimerar att bakterier samlas.

Fördelar:

Snyggare design

Lättmöblerade rum och utrymmen

Bättre miljö - inget damm samlas

Minskade städkostnader

Finns som standard i vitt och svart

Enkelt att installera

Teknik – för installatörer

Är du installatör vänligen besök vår sida om BKIS om du vill veta mer om installationsteknik. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige