Gå direkt till innehåll
Villapaketet easy
Villapaketet easy

Pressmeddelande -

Hager lanserar Villapaketet easy med nya domovea

Inget hus är det andra likt

Hager lanserar Villapaketet easy som kommer börja säljas på nordens största elmässa Elfack med start den 7 maj. Inget hus är det andra likt men med ett Villapaket easy från Hager får man en bra start.Villapaketet kommer att finns tillgängligt hos alla de välkända grossisterna i elbranschen med ett fast nettopris till installatör.

Paketet erbjuder en perfekt start för varje projekt. Man behöver sedan bara komplettera med produkter efter behov och projekt, t.ex. en dimmer eller två. Nya domovea ingår i villapaketet och gör det ännu enklare vid driftsättning, app-styrning och koppling till IoT-enheter. Reglera och övervaka bostadens ljus, ljud, kameror och andra smarta enheter extremt enkelt i en enda app(arat), oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Villapaket easy förenklar för installatörerna

easy är ett av de snabbaste och enklaste sätten att driftsätta ett smart hem. Tillsammans med domovea (app-styrningen) så ökar möjligheterna då domovea förutom visualisering även innehåller driftsättningsmjukvara och ett gränssnitt till IoT-produkter och tjänster. Vid en driftsättning med domovea skapas automatiskt app-styrningen för kunden och blir till ett attraktiv och intuitivt användargränssnitt för styrning och övervakning i deras vardag, oavsett om de är hemma eller på resande fot.

En kostnadsfri och säker anslutning

Styrning och övervakning på distans ingår och fungerar även som ett gränssnitt för att göra förändringar i easy-installationen eller visualiseringen om så skulle önskas. Detta är något som sparar både tid och pengar för installatör och fastighetsägare, som då kan hantera anläggningen på distans.

”Vi försöker göra smarta hem enklare än någonsin. Med det nya Villapaket easy, gör vi det enklare för både installatör och slutkund att förstå vad de köper och hur det är tänkt att installeras. Eftersom vi har med nya domovea i paketen, så finns allt installatören behöver för att göra klart anläggningen. Att slutkunden själv kan göra förändringar i installationen om denna vill och lägga till sina egna IoT-enheter, ser vi som en själklarhet i dagens uppkopplade värld. Vi försöker göra smarta hem enklare än någonsin för både användare och installatörer”, säger Björn Rudolfsson, produktchef på Hager.


Villapaket easy innehåller:

  • 1st strömförsörjning
  • 1st 20-kanalig brytaktor (20st tänd/släck-funktioner)
  • 1st domovea app-styrning
  • 9st tryckknappar med enkel vippa
  • 3st tryckknappar med dubbel vippa

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige