Gå direkt till innehåll
Bakom dörren till elcentralen Volta Hybrid ryms både el- och mediafördelning med router.
Bakom dörren till elcentralen Volta Hybrid ryms både el- och mediafördelning med router.

Pressmeddelande -

Kapslingen för compact living sväljer både router elfördelning

Bostadsmarknaden har utvecklats så att ytsmarta boenden blivit mer populära. Därför lanserar Hager en kapsling som är speciellt framtagen för mindre bostäder. Den nya kapslingen Volta Hybrid rymmer nämligen både elfördelning och router i ett och samma skåp.

Eftersom det saknas gott om plats i mindre bostäder har många leverantörer anpassat sina produkter för dem som bor på färre kvadratmeter. Unga, studenter och storstadsbor får ofta kompromissa på yta framför läge. För dessa har Hager tagit fram en platsbesparande kapsling.

– Bakom den enda dörren ryms både el- och mediafördelning. Detta sparar inte bara utrymme i små bostäder och sommarstugor, det ser också bättre ut att gömma undan routern i elcentralen. Därför skulle jag säga att den här kapslingen även passar dem som vill ha det snyggt och prydligt, oavsett bostadens storlek, säger Mikael Hylander som är produktchef på Hager.

Det kompakta kapslingen finns i två utföranden: Som infälld montering i hålvägg och som infälld montering i betong. Man kan också välja två typer av dörrar: Antingen plåtdörr eller plastdörr med ventilationsöppningar som ger bättre wifi-signal i bostaden.

– Jag skulle säga att den här kapslingen ligger rätt i tiden. Det är en flexibel lösning för bostäder där multimedialösningar tidigare varit svåra att implementera på grund av utrymme och kostnad, säger Mikael avslutningsvis.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Det är ett familjeägt företag med mer än 12 100 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. 

Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige