Gå direkt till innehåll
UnibarH - strömskensystem upp till 4000A
UnibarH - strömskensystem upp till 4000A

Pressmeddelande -

UnibarH - en nyhet från Hager

Hager breddar sin produktportfölj ytterligare och tar nästa steg mot att bli en komplett leverantör inom segmentet energidistribution. Ett sortiment av strömskenor upp till 4000 A kompletterar nu den redan breda portföljen ytterligare och fler lösningar för energifördelningar kommer inom kort.

”Som en del i Hagers strategiska arbete och för att än tydligare positionera vårt erbjudande mot kommersiella fastigheter breddar vi nu vår produktportfölj ytterligare. Vi tar nu ytterligare ett kliv i vårt kommersiella erbjudande vilket kommer att utveckla och stärka vår position inom segmentet och möjliggöra ännu fler synergier och valmöjligheter för våra kunder”, säger Ingemar Malmland, Market Manager på Hager.

Strömskensystem förenklar energidistributionen inom fastigheter som till exempel hotell, idrottsarenor, affärscentrum och sjukhus där stora eleffekter ska fördelas från ställverk till centraler. Strömskensystemet som enkelt anpassas till kundens anläggning får en säker och flexibel lösning med hög kortslutningshållfasthet, låg brandbelastning och liten EMC-påverkan jämfört med konventionellt kablage.

Systemet kompletteras med avtappningslådor med valfria effektbrytare eller säkringar som ledningsskydd för utgående kablar till valfria funktioner inom elanläggningen.
Ett annat viktigt användningsområde är att förlägga matande ledningssystem till ställverk i form av strömskensystem från transformator till inkommande luftbrytare i huvudfördelning.

Elanläggningar med strömskenor skapar hög personsäkerhet och upptar ett begränsat installationsutrymme oavsett om systemet förläggs vertikalt eller horisontellt.

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige