Gå direkt till innehåll
Fasadmätarskåp från Hager
Fasadmätarskåp från Hager

Blogginlägg -

Anpassa mätarskåpet efter färgen på huset

Fasadmätarskåp kanske inte ter sig som elmarknadens mest spännande produkt men det är en produkt som syns om den hamnar fel. Fasadmätarskåpen finns i en rad olika modeller och utförande, såsom infällda, utanpåliggande och stolpskåp och det pratas nästan bara om vit eller grå färg. Men du kanske har ett modernt hus och vill måla det svart, eller sitter du i ett klassiskt falurött hus? Då är ju inte ett vitt fasadmätarskåp det snyggaste alternativet, eller hur?

Vita skåp täcker inte alltid marknadens önskemål och behov. Många gånger finns önskemål om att fasadmätarskåpet ska smälta in i fasaden för att ge ett mer stilrent intryck. Med ett skåp i Sveriges mest klassiska fasadfärg, faluröd, får du ett garanterat stilrent resultat på ditt faluröda hus. Hager fasadmätarskåp finns i falurött och i vitt (RAL 9010) som standard. Men det går också att specialbeställda i vilken färg du vill!

Stilsäkra ditt hus med ett fasadskåp i rätt färg!

Läs mer om fördelarna samt teknik för installatörer här >> 

Ämnen

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige