Gå direkt till innehåll
Hager Manufaktur
Hager Manufaktur

Blogginlägg -

​Exceptionella och exklusiva strömbrytare från Hager Manufaktur

Låt drömmen bli sann

På Hager Manufaktur blir individuella idéer verklighet. Någonstans föds en idé, en tanke, en vision och skapar ett unikt och speciellt önskemål. Ett önskemål som leder till extraordinära produkter som i sin tur leder till nya trender och unika lösningar. I den här artikeln presenterar vi fem exklusiva strömbrytare från vårt standardutbud, alla lika spännande för ögonen som för fingertopparna.

Det vi presenterar nedan är en liten del av vad som är möjligt. Vi kan när som helst på begäran producera extraordinära lösningar utöver våra standardmodeller. Färgen, formen, materialet och känslan är helt upp till det individuella önskemålet

Serie berker R.1 borstad koppar – en glamorös ädelmetall

Koppar är modernt och ligger i tiden, inte bara för möbler och lampor, utan även för strömbrytare och vägguttag. Med berker R.1 i borstad koppar har du möjlighet att skapa fantastiska och unika miljöer. Retrodesignen kan tillsammans med armaturer skapa en helhet och känsla utöver det vanliga. Du kan kombinera de nya ramarna med alla insatser i serie berker R.1. En specialbeläggning läggs på som en ”film” över brytaren, vilket förhindrar att materialet oxiderar och skyddas mot korrosion.


Mineralfärger för serie berker Q.7 i behagliga kulörer

Naturen är ofta en stor inspirationskälla, så även när det kommer till strömbrytare. Serie berker Q.7 anammar denna inspirationskälla med åtta graciösa mineralfärger som ger nytt liv på väggarna. Ramarna skapar tillsammans med pastellfärger, matchande möbler eller färggranna inredningsdetaljer vackra ytor på väggarna, vilket gör det möjligt att skapa levande atmosfärer och harmoni. Möjligheterna är lika harmoniska, med över 250 tillgängliga insatser finns det ett komplett sortiment för just ditt behov.


Serier berker R.3 i matt rostfritt stål - varje strömbrytare är unik

Om du gillar elegant design, exklusiv inredning och vill vara unik ska du inreda med strömställare i serie berker R.3 i svart kromat rostfritt stål. Varje strömbrytare och varje uttag är helt unika! Eftersom alla ramar är handgjorda, blir de helt individuella och lever verkligen upp till namnet Manufaktur. Detta skapar ett diskret oregelbundet utseende som ger varje brytare sin egen unika karaktär. Istället för en ren högblank design, utstrålar den nya serie berker R.3 i matt rostfritt stål vintage. Perfekt för inredningsidéer utöver det vanliga i retro-, etno- eller industriell design.

Berker serie 1930 – en vridbrytare i matt svart med en sammetslen känslaBerker serie 1930 ser inte bara ut som om det var från 1930-talet, den ger känslan av det också. Men inkluderar de tekniska finneser som finns i dagens moderna strömbrytare. Softtouch-ytan är tillverkad av ett speciellt material som ger varje vred en varm och sammetslen känsla. Den som vill skapa en retrokänsla eller vill tillföra vintageinslag i en modern miljö, hittar i Manufaktur Edition Serie 1930 ett helt autentiskt strömbrytar- och vägguttagssortiment.


Berker K.5 i borstad mässing – uttrycksfull renhet på väggen

Berker K.5 i borstad mässing har zink i legeringen och sticker ut, vilket är med all rätt. Brytaren fungerar bäst på kontrasterande väggar av betong, trä eller sten vilket passar väl in i retro- och New York inspirerad inredningsdesign. Stilarna är väldigt ”inne” just nu, vilket framgår av den växande efterfrågan hos Hager Manufaktur på just ovanliga designidéer i dessa stilar. 


Har du spännande projekt med önskemål om unika lösningar är Hager Manufaktur något för dig.

Ovan nämnda serier i vår Manufaktur Edition visar bara en liten del av vad som är möjligt. På begäran uppfyller vi dina designidéer! Färgen, formen, materialet och känslan utformas efter dina önskemål. Endast en sak är gemensam för alla strömbrytare och vägguttag, vilket är att alla produkter är gjorda med den höga kvalitet som du förväntar dig. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige