Gå direkt till innehåll
För känslans skull är omslaget på Hagers Lookbook softlaminerat, präglat, stansat och försett med flikomslag.
För känslans skull är omslaget på Hagers Lookbook softlaminerat, präglat, stansat och försett med flikomslag.

Pressmeddelande -

Hager nominerade i Svenska Designpriset

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekten: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design. Den är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, och liknande kreativa områden.

I årets upplaga av tävlingen är Hager, som levererar system, lösningar och tjänster inom elinstallation, nominerade för sin Lookbook med strömbrytare och eluttag.

– Det känns väldigt bra att vi är nominerade för god design. I vår Lookbook lyfter vi nämligen fram våra stilrena och eleganta strömställarserier, säger Fredrik Fermén, Content Marketing Manager på Hager.

I Lookbooken kan man bland annat läsa intervjuer med stjärnarkitekten Andreas Martin-Löf samt inredningsdesignern och TV-profilen Lena Nyholm. De pratar båda om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Produktionen är ett samarbete mellan Hagers Svenska reklambyrå Eventyr Nineyards samt Hagers marknadsavdelningar i Sverige och Tyskland.

Under vecka 38 är det möjligt för allmänheten att rösta på bidraget som tävlar i kategorin: ”Redaktionell magasin / katalog”. Vinnarna röstas nämligen fram genom en viktning baserad på 50 procent av juryns röster och 50 procent av folkets röster.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Det är ett familjeägt företag med mer än 12 100 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. 

Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige