Gå direkt till innehåll
Elias Lundberg är Hagers nya projektsäljare i region nordost.
Elias Lundberg är Hagers nya projektsäljare i region nordost.

Pressmeddelande -

Hager stärker säljstyrkan

Nu lägger Hager in ytterligare en växel och förstärker säljteamet. Sedan slutet av juni arbetar Elias Lundberg som projektsäljare i region nordost.

Elias Lundberg har sedan studierna som elektriker arbetat som säljare i elbranschen. Han har tidigare arbetat både i butik och som utesäljare på Rexel och Eldon.

– Jag ser verkligen fram emot en framtid på Hager och hoppas att jag kan bidra till den fortsatt positiva utvecklingen i region nordost, säger Elias.

I rollen som projektsäljare kommer Elias underhålla befintliga kunder och bearbeta nya.

– Eftersom Elias är en affärsdriven säljare som brinner för långsiktiga relationer till kunder och intressenter kommer han passa utmärkt i rollen, säger Peter Högberg De Rosso som är försäljningsdirektör på Hager.

Han fortsätter:

– Projektsäljare är en viktig roll eftersom man har daglig kontakt med större elinstallatörer och elgrossister. Det känns därför fantastiskt roligt att Elias anslutit sig till vårt team. Hans driv, kompetens, och erfarenhet från branschen kommer bidra till fortsatt utveckling av vårt starka säljteam.

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11 500 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 24 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på 2,19 miljarder EUR (2019).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige