Gå direkt till innehåll
Johan Augustsson, ny projektsäljare, region nordöst och Simon Klang ny på projektsupport i region nordöst.
Johan Augustsson, ny projektsäljare, region nordöst och Simon Klang ny på projektsupport i region nordöst.

Pressmeddelande -

Hager stärker organisationen och region nordöst

Hager knyter två talanger till organisationen och stärker teamet med en projektsäljare och en projektsupport som båda utgår från Stockholmskontoret.
– Det är med stor glädje som vi nu kan komplettera vårt Stockholmskontor, säger Peter Högberg De Rosso, försäljningschef på Hager.

Rekryteringarna går hand i hand med företagets satsning på kundnära relationer och utvecklingen av produktportföljen mot kommersiella projekt.

Johan Augustsson har med sin el-tekniska bakgrund tidigare arbetat som elektriker på Nymans Elektriska. Han har också arbetat som säljare på Ahlsell och senast Rexel.

– Jag känner mig väldigt motiverad att få möjligheten att utveckla Hagers kundrelationer och det populära erbjudandet bolaget har. Det kommer också bli otroligt spännande att få vara med på Hagers framgångssaga, säger Johan Augustsson, ny projektsäljare, region nordöst.

Simon Klang känner också till branschen väl. Han har elbehörighet och har tidigare arbetat som serviceelekriker samt projektledare på Bravida och Sallén.

– Det känns oerhört bra att ha börjat i det här trevliga och sammansvetsade gänget. Eftersom jag i mina tidigare roller köpt och jobbat med Hagers produkter har jag stor förståelse för våra kunders behov. Därför är jag övertygad om att jag kommer kunna hjälpa dem på bästa möjliga sätt, säger Simon, ny på projektsupport i region nordöst.

Peter Högberg De Rosso är försäljningschef på Hager och han är glad över att man kompletterat kontoret i Stockholm.

– De båda stjärnskotten har högt affärsdriv och stora kontaktnät. Tillsammans med deras tekniska bakgrund kommer de vara starkt bidragande till vår fortsatta framgång, säger Peter.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11 500 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 24 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på 2,19 miljarder EUR (2019).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Från vänster: Mikael Lindgren, Fredrik Jörén, Richard Bengtsson

Hager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringar

​Hager har under det senaste året förstärkt organisationen. Framförallt har kontoret i Stockholm vuxit men även i väst har Hager genomfört ett par strategiskt viktiga rekryteringar. Rekryteringarna går hand i hand med företagets ökade satsning på kundnära relationer och utvecklingen av produktportföljen med produkter och lösningar som riktar sig till kommersiella projekt.

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige