Gå direkt till innehåll
Filip Stark ny säljare för Hager på region syd
Filip Stark ny säljare för Hager på region syd

Pressmeddelande -

Filip Stark stärker Hager Sverige i region syd

Hager Elektro, specialist på elinstallationer i bostäder och kommersiella fastigheter har anställt Filip Stark som ny säljare på region syd. Filip kommer att ansvara för företagets relation med grossistledet samt installatörer. Filip kommer närmast från Hilti där han arbetade som account manager och har sedan tidigare en bakgrund som elektriker på Gleco och som serviceledare på Bravida Prenad i Helsingborg. Filip kommer ingå i region Sydväst med utgångspunkt från Ängelholm.

”Jag är verkligen glad och stolt att ha fått anställning på Hager, som för mig är ett starkt varumärke som man förknippar med kvalité. Med min erfarenhet inom elbranschen hoppas jag kunna bidra med att utveckla affären och hjälpa till med att hitta nya lösningar för kunden", säger Filip Stark. 

Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov bättre. Hager har därför gått från fem regioner till två, Sydväst och Nordöst. Varje region stöttas av teknisk support med kontor i Stockholm och Göteborg. Tanken med de nya regionerna är att svetsa samman företagets utesäljare med innesäljare/kundsupport för att kunna erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och kundsupport. 

”Vi är otroligt glada över att Filip valt att börja hos oss och han kommer med sin bakgrund inom både el och sälj bli en viktig tillgång för Hager. Han blir en naturlig efterträdare till Kerstin Björnsson som jag vill passa på att tacka för hennes tid hos oss”, säger Johan Ran, Marknads- och kommunikationschef, på Hager.

Filip tillträdde sin tjänst den 9 mars 2020

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 2 miljarder EUR (2018).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige