Gå direkt till innehåll
Hagers nya Content Marketing Manager Fredrik Fermén kommer närmast från innehållsbyrån Rubrik.
Hagers nya Content Marketing Manager Fredrik Fermén kommer närmast från innehållsbyrån Rubrik.

Pressmeddelande -

Hager satsar trots coronakris – rekryterar Content Marketing Manager

Hager Elektro stärker upp marknadsteamet och anställer Content Marketing Managern Fredrik Fermén. Elspecialistföretaget väljer att blicka framåt och satsar på värdeskapande innehåll, trots coronakris. 

I början av april stod det klart att Content Marketing Managern Fredrik Fermén blir en del av Hager Elektros marknadsteam. Företaget som levererar system, lösningar och tjänster inom elinstallation beslutade 2019 att knyta värdefull kompetens till sig, snarare än att enbart köpa in konsulttimmar.

Fredrik kommer närmast från innehållsbyrån Rubrik där han fokuserade på segmenten business-to-business och hållbarhet.

– Det är kul att komma till ett företag som ser värdet i att arbeta långsiktigt med sin kommunikation. Nu ska vi få ett redaktionellt koncept på plats som beskriver hur vi ska kommunicera i våra kanaler, säger Fredrik.

En av dessa kanaler är Hager Magasin, vars syfte är att skapa värdefullt innehåll för Hager Elektros kunder och partners.

Johan Ran, som är marknadschef på Hager Elektro, har varit drivande i processen att skapat den nya rollen på företaget.

– Coronavirus till trots blickar vi framåt och anställer. Vi har sökt en profil som kan göra oss ännu bättre i att producera värdeskapande innehåll. Fredriks gedigna erfarenhet inom journalistik och marknadsföring kommer att ta marknadsavdelningen till en ny nivå. Vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas och Fredrik blir därför ett välkommet tillskott i teamet, säger Johan.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 2 miljarder EUR (2018).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige