Gå direkt till innehåll
Som ett familjeföretag med tydligt definierade värderingar arbetar Hager kontinuerligt för att säkerställa en hållbar framtid.
Som ett familjeföretag med tydligt definierade värderingar arbetar Hager kontinuerligt för att säkerställa en hållbar framtid.

Pressmeddelande -

Tre E-initiativ under en strategi

Framtiden är elektrisk och Hager är med och driver utvecklingen av kundnära lösningar för framtidens el-användare på den nya elmarknaden. För att främja en hållbar utveckling bedriver Hager ett initiativ under en strategi som kallas E3. E står för Environment, Ethics och Energy.

E3 innebär ett ständigt fokus på att minska det ekologiska fotavtrycket, att ta hand om och utveckla sina medarbetare samt erbjuda sina kunder intelligenta, miljövänliga lösningar som gör det möjligt att minska energikonsumtionen i sina bostäder.

Genom att analysera och optimera den ekologiska prestandan i sina produkter arbetar Hager för att skapa smarta lösningar, för smarta städer och smarta hem. Detta görs genom hela utvecklingsfasen och produktionen för att säkerställa en detaljerad miljöprofil. Hager själva och deras kunder får på så sätt en tydlig information om den ekologiska inverkan en produkt har. 

”Med vår inriktning på eko-design optimerar vi alla steg i produktens livscykel från början och ju mer inriktade på hållbarhet vi blir, desto viktigare blir prestandan hos de enskilda byggkomponenterna”, säger Johan Ran, marknads- och kommunikationschef på Hager Sverige.

Hager blickar ständigt mot framtiden och det får genomslag i våra framtida produkter och tjänster. I allt Hager gör sätts användarens behov först och det får konsekvenser för framtida utformning och användningsområden. Syftet är att med innovativa idéer, ny design, och uttrycksfulla material ta med sig både företagskund och slutkund in i en mer energieffektiv och miljömedveten framtid.

”Med förnybara energikällor och innovativ byggnadsteknik har Hager möjligheten att göra hemmen mer intelligenta och energieffektiva, med fortsatt fokus på form och funktion. Enkel att installera, enkel att använda. Hager, helt enkelt”, säger Leif Hallén, vd för Hager Sverige. 

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige