Gå direkt till innehåll
Serrie berker B.7. Ramar finns i plast, rostfritt stål och aluminium. Kan kombineras med vippor/centrumbrickor i ett flertal olika färger.
Serrie berker B.7. Ramar finns i plast, rostfritt stål och aluminium. Kan kombineras med vippor/centrumbrickor i ett flertal olika färger.

Blogginlägg -

Bra design talar för sig själv!

Föreställ dig en värld av valfrihet, personlighet och smått oändliga möjligheter.

Med Hagers breda designsortiment av vägguttag, strömbrytare och dimmers i olika färger, former och material, får du både valfrihet och den personliga stil som passar just dig och ditt projekt. Söker du efter det helt unika har vi vår manufaktur där det mesta är möjligt.

Vi lägger alltid stor vikt vid kvalitet, design och innovation och alla nya produkter utvecklas med kundens behov i fokus.

Elegant standard till manufaktur

Elegant standard
Serie berker S.1, där S står för standard är en strömställarserie som innefattar både enkelhet, funktionalitet och tidlöshet. Tack vare dessa kvaliteter har den naturligt utvecklats till att bli ett standardval för både bostäder och kommersiella fastigheter, vid renovering eller nybyggnation.

Perfekt kombination
Serie berker B.3 är ramar i genuint aluminium och i många olika färger. Dessa kan kombineras med vippor i ett flertal olika färger. En innovation är B.3 ramar i svart, brun, guld och röd anodiserad aluminium.

Tidlösa material
Serie berker B.7 är ramar som ursprungligen varit i glas men som nu även finns i plast, rostfritt stål och aluminium. Dessa kan kombineras med vippor eller centrumbrickor i ett flertal olika färger.

Kännbar skillnad
Serie berker Q.1 glömmer man inte om man en gång rör vid den. Tack vare sin speciella ytfinish, har den en sammetslen känsla. Med sin jämna profil, låga vippa och rundade kontur är den mycket estetiskt tilltalande.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige