Gå direkt till innehåll
berker Q.7 från Hager
berker Q.7 från Hager

Pressmeddelande -

Strömställarserien berker Q.7 förhöjer hemmets karaktär

En ny dimension
Hager kompletterar nu strömställarserien berker Q med en ny familjemedlem. Redan vid första ögonkastet visar formen att berker Q.7 är en del av Q-familjen, men den särskiljer sig från berker Q.1 och berker Q.3 genom andra dimensioner och en ”svävande“ design.

Effektfull, snygg och mångsidig
Mångsidighet är en av seriens styrkor med över 250 möjliga kombinationer täcker berker Q.7 de flesta behov och önskemål. Från den enkla strömställaren och praktiska timern, till KNX tryckknappen för reglering av ljus, persienner eller markiser. Genom det stora utbudet av olika ramar i flertalet material, plast, skiffer, betong, aluminium, rostfritt stål och glas kan rätt utseende och känsla skapas för varje önskemål.

Strömställaren som svävar på väggen är både uppseendeväckande och elegant
Strömställarens visuellt svävande effekt fås genom att man har kombinerat ett av flertalet tillgängliga materialval med ett delvis genomskinligt bakstycke vilket möjliggör genomsläpp av väggens bakgrundfärg.

Kombinera och uppdatera inom familjen
Strömställarserien berker Q.7 är kompatibel med sina syskonserier berker Q.1 och berker Q.3 vilket innebär att väggapparater från hela Q-familjen enkelt kan uppdateras. Ta helt enkelt bort vippan eller centrumbrickan på den apparat som du vill uppdatera, lossa den gamla ramen och ersätt den med en ny önskad ram från serie berker Q.7. Funktionen förblir desamma, men utseendet ändras helt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Jonas Becker

Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker

​Från och med augusti är Jonas Becker en del av Hager Sveriges försäljningsteam med ansvar för produktsortimentet Berker strömställarsystem. En ny roll Hager med fokus på att ta ytterligare steg i arbetet med att utveckla segmentet Berker strömställarsystem på den Svenska marknaden.

Skön Hus med serie berker från Hager

​Sköna hus och Hager inleder samarbete

Sköna hus är en husfabrikant som arbetar med att producera skräddarsydda villalösningar med en personlig touch och med miljön i fokus. Hager och Sköna hus har nu inlett ett samarbete där Sköna hus marknadsför designade strömbrytarsystem och Smarta hem lösningar från Hager i deras visningshus på Husknuten Västra Frölunda, Göteborg.

serie berker 1930, indikeringsljus, varmvitt.

Vridbrytare med belysning - den första i sitt slag

Hager är som första tillverkare på den Svenska marknaden stolta att erbjuda vridbrytare med en integrerad LED-modul. Modulen kan valfritt användas i nästan varje roterande brytarinsats i serie berker R.classic, Glas och 1930. Speciellt i kombination med glasserien utvecklar LED-modulen en särskilt attraktiv effekt. Perfekt för exklusiv känsla i bostadshus, hotell eller historiska byggnader.

För känslans skull är omslaget på Hagers Lookbook softlaminerat, präglat, stansat och försett med flikomslag.

Hager nominerade i Svenska Designpriset

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekter: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Serie berker R.8

Berker R.8 - en vinnare!

Serie berker R.8 har fått utmärkelsen ”Gold Label for excellent product design” i kategorin "Building and Elements" under German Design Awards. Priset delas ut till vinnaren för en enastående prestation i internationell design.

Hager Manufaktur

​Exceptionella och exklusiva strömbrytare från Hager Manufaktur

På Hager Manufaktur blir individuella idéer verklighet. Önskemål leder till extraordinära produkter som i sin tur leder till nya trender och unika lösningar. Läs om fem exklusiva strömbrytare från vårt standardutbud, alla lika spännande för ögonen som för fingertopparna.

berker 1930 Rosenthal under tillverkning

Tillbaka till framtiden - med serie berker 1930!

Bauhaus är fortfarande en faktor i designvärlden och har haft stort inflytande på modern konst och arkitektur. I ett glasskåp i källaren ligger en sällsynt kvarleva från byggnadens storhetstid. Dess tillverkare? Berker från Schalksmühle. Således kommer det kanske inte som någon överraskning att det efter nästan 80 år, återigen installerades strömbrytare och vägguttag från serie berker 1930.

Rum 10, Åhus Gästgiveri med serie berker R.1 i läder

Åhus Gästis - en total omvandling

Hager deltog under våren i ett mycket spännande projekt tillsammans med ateljé Lyktan och 20 andra leverantörer. Vindsvåningen på Åhus Gästis har genomgått en total omvandling då inredningsstylisten Lena Nyholm skapat 8 hotellrum med helt olika karaktär. Några begränsningar har inte funnits så fantasin och visionerna fick flöda fritt.

Serrie berker B.7. Ramar finns i plast, rostfritt stål och aluminium. Kan kombineras med vippor/centrumbrickor i ett flertal olika färger.

Bra design talar för sig själv!

Med Hagers breda designsortiment av vägguttag, strömbrytare och dimmers i olika färger, former och material, får du både valfrihet och den personliga stil som passar just dig och ditt projekt. Söker du efter det helt unika har vi vår manufaktur där det mesta är möjligt. Elegant standard till manufaktur!

Relaterade event

Hager @ Architects@Work

Hager ställer ut på ARCHITECT@WORK 2019

Tid 3 April 2019 11:00 – 4 April 2019 18:00

Plats Stockholmsmässan Hall AE - östra entré Parkeringsvägen 10, Älvsjö 12580 Stockholm

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige