Gå direkt till innehåll
berker Q.7 från Hager
berker Q.7 från Hager

Pressmeddelande -

Strömställarserien berker Q.7 förhöjer hemmets karaktär

En ny dimension
Hager kompletterar nu strömställarserien berker Q med en ny familjemedlem. Redan vid första ögonkastet visar formen att berker Q.7 är en del av Q-familjen, men den särskiljer sig från berker Q.1 och berker Q.3 genom andra dimensioner och en ”svävande“ design.

Effektfull, snygg och mångsidig
Mångsidighet är en av seriens styrkor med över 250 möjliga kombinationer täcker berker Q.7 de flesta behov och önskemål. Från den enkla strömställaren och praktiska timern, till KNX tryckknappen för reglering av ljus, persienner eller markiser. Genom det stora utbudet av olika ramar i flertalet material, plast, skiffer, betong, aluminium, rostfritt stål och glas kan rätt utseende och känsla skapas för varje önskemål.

Strömställaren som svävar på väggen är både uppseendeväckande och elegant
Strömställarens visuellt svävande effekt fås genom att man har kombinerat ett av flertalet tillgängliga materialval med ett delvis genomskinligt bakstycke vilket möjliggör genomsläpp av väggens bakgrundfärg.

Kombinera och uppdatera inom familjen
Strömställarserien berker Q.7 är kompatibel med sina syskonserier berker Q.1 och berker Q.3 vilket innebär att väggapparater från hela Q-familjen enkelt kan uppdateras. Ta helt enkelt bort vippan eller centrumbrickan på den apparat som du vill uppdatera, lossa den gamla ramen och ersätt den med en ny önskad ram från serie berker Q.7. Funktionen förblir desamma, men utseendet ändras helt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Relaterade event

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige