Gå direkt till innehåll
Tidur från Hager innehåller flera tidsbesparande funktioner, bland annat app-programmering och geolokalisering
Tidur från Hager innehåller flera tidsbesparande funktioner, bland annat app-programmering och geolokalisering

Pressmeddelande -

Nya tidur med app-programmering

Nästa generations tidur från Hager innehåller flera tidsbesparande funktioner. Bland annat har app-programmering och geolokalisering adderats för att göra installationer enklare och mer flexibla.

Produktutvecklarna på Hager har inte legat på latsidan. De har lyckats kanalisera decennier av erfarenhet, teknisk kunskap och lyhördhet till fyra tidur.

– Vi vet att det kan ta onödigt lång tid att välja rätt tidur om valmöjligheterna är för många. Därför innehåller den nya produktserien bara 4 referenser istället för 15. Men vi har inte plockat bort några funktioner, bara kombinerat dem i fyra modeller, säger Göran Petrusson som arbetat med produktlanseringen.

Bland funktionerna kan nämnas dag-, vecko- eller årsfunktionen för att ställa in rutin- och undantagsveckor eller planera hela året i förväg.

Med Astrofunktionen justeras tidscykeln automatiskt efter soluppgång och solnedgång.

Ljussensor (tillbehör), som känner av förändringar i ljusförhållanden och justerar uret automatiskt.

– Den valfria anslutningen av trådbundna tryckknappar eller quicklink radiokomponenter möjliggör installation av effektiv trappstyrning. I samband med en ansluten tryckknapp kan en undantagskrets med en tillfällig eller permanent av- eller på funktion implementeras, säger Göran.

Alla nya tidur kan programmeras med den nya appen Hager Mood. Det innebär att tiduren kan förprogrammeras på annan ort, innan de installeras hos kund.

– Detta sparar tid och installatören kan sätta tiduret i drift, direkt efter installationen. Flexibilitet var ett av ledorden när de nya tiduren togs fram, därför har vi gjort så att projekten blir delningsbara med kollegor och kunder, säger Göran avslutningsvis. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11 400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 2 miljarder EUR (2018).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige