Gå direkt till innehåll
h3+ från Hager med konfigurator
h3+ från Hager med konfigurator

Pressmeddelande -

Hager erbjuder bästa möjliga prestanda och säkerhet i elanläggningen med nya effektbrytaren h3+

Med större fastigheter ökar inte bara energibehovet utan ställer samtidigt större krav på säkerhetsprodukterna. Hager erbjuder bästa möjliga prestanda och säkerhet i elanläggningen med nya effektbrytaren h3+.

De nya effektbrytarna h3+ (MCCB) från Hager har brytförmåga upp till 50 kA vilket ökar säkerheten utan att kompromissa med driftsäkerheten. Effektbrytare h3+ finns i två versioner, P160 och P250 och i ett stort antal varianter som enkelt integreras i ställverk eller distributionscentraler. P160 är modulanpassade för montage på DIN-skena för max kortslutningsström, 40 kA, medan P250 är för max kortslutningsström, 50 kA,i konventionellt utförande.

Med de nya effektbrytarna från Hager kan man välja mellan flera kombinationer av tillbehör för att skapa den optimala funktionen för begränsning av överlast och skydd vid kortslutning. Du väljer inom ett område mellan 25 till 250A med brytförmåga 40kA och 50 kA med flera möjligheter till övervakning och styrning av din installation.

Bättre tillförlitlighet med elektroniska utlösningsskydd. 

Förutom termomagnetiska utlösningsskydd erbjuder h3+ även elektroniska skydd i form av LSI och Energy. Med Energyversionen erhålls fler mät- och styrfunktioner såsom energimätning, effekt, ström och spänning som ytterligare ökar tillgängligheten i elanläggningen vilket innebär att ett separat multiinstrument blir överflödigt då alla mätvärden finns i effektbrytaren. h3+ Energy har inbyggd multifunktionsmätare som tillhandahåller avlästa värden för visualisering och kontroll av fastigheters energiförbrukning via energiövervakningssystemet agardio.manager.

”Effektbrytaren h3+ Energy har inbyggda mät och styrfunktioner och är banbrytande med sin genuina och flexibla möjlighet till digital konfigurering av utlösningsenheter, säger Ingemar Malmland, produktchef på Hager.


Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 2 miljarder EUR (2018).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Den under­lig­gande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder - För dig, med dig.

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige