Gå direkt till innehåll
Från vänster: Mikael Lindgren, Fredrik Jörén, Richard Bengtsson
Från vänster: Mikael Lindgren, Fredrik Jörén, Richard Bengtsson

Pressmeddelande -

Hager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringar

Hager har under det senaste året kontinuerligt förstärkt organisationen. Framförallt har kontoret i Stockholm vuxit men även i väst har Hager genomfört ett par strategiskt viktiga rekryteringar. Rekryteringarna går hand i hand med företagets ökade satsning på kundnära relationer och utvecklingen av produktportföljen med produkter och lösningar som riktar sig till kommersiella projekt.

Fredrik Jörén påbörjade redan i oktober 2018 sin tjänst som projektsäljare på region Sydväst och utgår från huvudkontoret i Mölndal. Fredrik kom från en tjänst som säljare på Malux och har tidigare en bakgrund som elektriker på El-Finess.

Mikael Lindgren som även han har sin placering på huvudkontoret i Mölndal anslöt i maj 2019. Mikael arbetar som projektsäljare med fokus på de norra delarna av regionen Mikael har en bakgrund som elektriker och kommer närmast från en roll som utesäljare på Storel i Uddevalla.

Både Mikael och Fredrik arbetar mot samma kundsegment, medel- och större installatörer som arbetar med projekt både inom bostäder och kommersiella fastigheter. ”Med sina gedigna bakgrunder inom el-branschen och sitt stora kundfokus är Mikael och Fredrik ett mycket starkt tillskott i vår försäljningsorganisation och på vår resa framåt”, säger Peter de Rosso, försäljningschef på Hager.

"Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av Hager. En mycket intressant roll i ett familjeägt företag som står för ny teknik, kvalitet och kundnära och hållbara lösningar. Jag ser fram emot möjligheten att bidra med mina erfarenheter och utveckla affären hos våra kunder.", säger Mikael Lindgren.

Utöver två utesäljare har Hager även stärkt upp sin tekniska support där Richard Bengtsson har axlat rollen som projektsamordnare och teknisk innesäljare. Även här handlar det om en ökad satsning på kundnära relationer och att ge alla kunder till Hager bästa möjliga kundupplevelse. Fokusområden för Richard är inom support och försäljningen av ställverk samt support till våra kunder när det kommer till ritningar och hjälp med övriga centraler, genom Hager CAD. Richard har tidigare arbetat som serviceelektriker på Br Hjalmarsson Elektriska men kommer närmast från en roll som innesäljare på Fasteus.

”Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov. Richard kommer få en viktig roll i detta arbete, avslutar Anders Bengtsson, Chef kundsupport på Hager.

Relaterade länkar

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Den under­lig­gande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder - För dig, med dig.

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige