Gå direkt till innehåll
Jonas Becker
Jonas Becker

Pressmeddelande -

Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker

Från och med augusti är Jonas Becker en del av Hager Sveriges försäljningsteam med ansvar för produktsortimentet Berker strömställarsystem. Jonas har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från en roll som Key Account Manager på Schneider Electric.

Hager inför en ny roll för att ta ytterligare steg i arbetet med att utveckla segmentet Berker strömställarsystem på den Svenska marknaden. Rollen som Key Account Manager för Berker innebär att driva affären både strategisk och operativt. Jonas kommer att ha hela Sverige som sin marknad.

”Hager är ett varumärke som jag bara hört gott om under alla mina år i branschen och att få chansen att driva och ansvara för hela Berkeraffären ser jag som mycket inspirerande och utmanande. Att det är en ny roll för Hager, med en tydlig satsning mot att ta större marknadsandelar är extra roligt, och jag ser fram emot att ta mig ann denna utmaning, säger Jonas Becker”.

”Vi ser en mycket stor potential i Berker strömställarsystem och tillsammans med Jonas goda namn och kontaktnät hoppas vi kunna ta marknadsandelar på den svenska marknaden, säger VD Leif Hallén” 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige