Gå direkt till innehåll
David Lindgren
David Lindgren

Pressmeddelande -

Hager rekryterar David Lindgren som ny säljare till region Nordöst

Hager Elektro, specialist på elinstallationer i bostäder och kommersiella fastigheter har anställt David Lindgren som ny säljare på region Nordöst. David kommer att ansvara för företagets relation med grossistledet samt installatörer. David kommer närmast från Elektroskandia där han arbetade som innesäljare butik och har en bakgrund som elektriker på bland annat Midroc och Caverion. David kommer ingå i region Nordöst med utgångspunkt från Hagers kontor i Stockholm.

”Hager är ett varumärke som funnits med mig under alla mina år i elbranschen och jag känner stor entusiasm inför möjligheterna och utmaningarna i min nya roll. Jag ser fram emot att lära känna både Hager, dess medarbetare och framförallt kunderna, säger David Lindgren”.

Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov bättre. Hager har därför gått från fem regioner till två, Sydväst och Nordöst. Varje region stöttas av teknisk support med kontor i Stockholm och Göteborg. Tanken med de nya regionerna är att svetsa samman företagets utesäljare med innesäljare/kundsupport för att kunna erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och kundsupport. Kontoret i Stockholm består nu av fem säljare som arbetar med föreskrivande led, installatörer och grossister samt två innesäljare med fokus på projekt och kundsupport. Det finns planer på fortsatt expansion av medarbetare på Stockholmskontoret under 2019.

”Vi är otroligt glada över att David valt att börja hos oss. David blir en viktig tillgång för Hager och för arbetet med kundrelationerna i regionen, vilket är förutsättningarna för en fortsatt positiv och stark utveckling”, säger Johan Ran, Marknads- och kommunikationschef, Hager.

David tillträdde sin tjänst den 2 maj 2019

Ämnen


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige