Gå direkt till innehåll
Välkommen till Hager Martin Immonen
Välkommen till Hager Martin Immonen

Pressmeddelande -

Martin Immonen ny projektsäljare hos Hager

Hager Elektro, specialist på elinstallationer i bostäder och kommersiella fastigheter har anställt Martin Immonen som ny säljare på region Syd. Martin kommer närmast från en tjänst som försäljningsingenjör på Schneider Electric och har tidigare erfarenheter från SSAB som elingenjör och som säljare på Lantmännen. 

Martin kommer att arbeta mot medelstora till större installatörer som arbetar med projekt både inom bostäder och kommersiella fastigheter. ”Vi menar allvar med vår satsning i det kommersiella segmentet. Med Martin och hans spetskompetens inom elkraft tillför vi en extra dimension till vår säljorganisation och han har de rätta förutsättningarna att snabbt kunna bidra med att stärka Hager och vidareutveckla våra affärer i regionen samt vara en stor hjälp för våra kunder, säger Peter Högberg de Rosso, försäljningschef på Hager Elektro.

Hager erbjuder produkter och tjänster inom alla typer av kommersiella fastigheter, från hotell, kontor och sjukhus till köpcentrum. De erbjuder lösningar inom energidistribution och visualisering, fastighetsautomation, rumslösningar och produkter inom kanalisation.

”Jag ser verkligen fram emot att få jobba med Hager, det är ett starkt varumärke med väldigt bra produkter. Med min erfarenhet och bakgrund med bland annat kanalskenor hoppas jag kunna bidra till den satsning Hager gör i det kommersiella segmentet. Det är en jättebra produkt som öppnar för många affärsmöjligheter ihop med Hagers övriga erbjudande på marknaden”, säger Martin Immonen.

Martin började sin anställning den 3 februari 2020.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 2 miljarder EUR (2018).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige