Gå direkt till innehåll
Skön Hus med serie berker från Hager
Skön Hus med serie berker från Hager

Pressmeddelande -

​Sköna hus och Hager inleder samarbete

Sköna hus är en husfabrikant som arbetar med att producera skräddarsydda villalösningar med en personlig touch och med miljön i fokus. Hager och Sköna hus har nu inlett ett samarbete där Sköna hus marknadsför designade strömbrytarsystem och Smarta hem lösningar från Hager i deras visningshus på Husknuten Västra Frölunda, Göteborg.

I huset har man möjlighet att se många designade strömställarserier från Hager, bland annat finns serie berker R1, R3 och B7 att beskåda i olika färger. Även standardserien berker S.1 i vit design är installerad i huset. Hager erbjuder ett mycket brett utbud av strömbrytare och vägguttag. Du kan till exempel få dem i betong, läder, trä, skiffer, glas, aluminium, rostfritt eller akryl och du kan välja mellan allt från standard till utsökt designade guldkorn.

”Idag finns det som slutkonsument stora möjligheter att använda sig av designade strömbrytare när man renoverar sitt hem. Det finns så mycket mer än vita strömbrytare och med hjälp av färg, form och spännande materialval kan man skapa en högst personlig inredningsstil ”, säger Niklas Melin affärsutvecklare på Hager.

Om man är intresserad av smarta hem lösningar så kan man prova på att styra husets funktioner med hjälp Hager easy, en lösning för bostäder med möjlighet till appstyrning.

”Systemet som fungerar alldeles utmärkt ger oss en möjlighet att visa potentiella huskunder hur enkelt det kan vara att styra sitt hus via ett smart hem system. Vi känner att vi har en trygg samarbetspartner som både vi, el-entreprenören och inte minst slutkunden kan vända sig till vid frågor och funderingar”, säger Fredric Lindgårde. säljare på Sköna hus.

Hager easy är ett enkelt och bekvämt sätt att styra ett hus och går snabbt och lätt att installera. En av fördelarna med systemet är att det på ett enkelt sätt går att växla upp och lägga till andra smarta produkter. Vill man ha en överblick av all förbrukning kan man lägga till visualiseringsprogramvaran domovea där man har möjlighet att se förbrukningen av el, gas och vatten.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på  ca 1,9 miljarder EUR (2017).

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager
Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige