Gå direkt till innehåll
Hagerfamiljen
Hagerfamiljen

Nyhet -

Sammanfattning av året som gått

Så här dagen före dopparedagen och när årets återstående dagar inte är så många vill vi på Hager passa på att dela med oss av höjdpunkter från året som gått. Först och främst vill vi rikta ett stort tack och en riktigt God Jul och Gott nytt år till alla våra kunder och partners. Det har varit ett händelserikt år med intressanta möten, spännande projekt, inspirerande mässor - stora som små som ger oss kunskaper och förutsättningar att blicka framåt mot nya möjligheter.

Från Familj till Familj och en hållbar framtid

Som ett familjeföretag är givetvis familjen viktigt för oss på Hager. Vi förstår värdet av en sammanhållen familj och startade därför ett långsiktigt initiativ till förmån för familjerna på Ronald McDonald hus i Göteborg. Ett initiativ som går under namnet Familj till Familj. Engagemang, energi och familj är centrala begrepp för Hager och värdeord som genomsyrar hela CSR-arbetet. Därför skänker Hager en del av varje sålt *2-vägsuttag till Ronald McDonald Hus i Göteborg

Som ett familjeföretag med tydligt definierade värderingar arbetar Hager kontinuerligt för att säkerställa en hållbar framtid. För att främja en hållbar utveckling bedriver Hager ett initiativ under en strategi som kallas E3. E står för Environment, Ethics och Energy. Syftet är att med innovativa idéer, ny design, och uttrycksfulla material ta med sig både företagskund och slutkund in i en mer energieffektiv och miljömedveten framtid.

Nya produkter 

Hager har under året lagt till flertalet nyheter och familjemedlemmar i våra strömställarserier. Vi har lanserat berker Q7, effektfull, snygg och mångsidig med ett stort utbud av olika ramar i flertalet material. Du kan välja mellan plast, skiffer, betong, aluminium, rostfritt stål och glas för att skapa rätt utseende och rätt känsla för varje enskild miljö.

Vi har även breddat det populära sortimentet i strömställarserien berker S.1 med utvalda funktioner i skyddsklass IP44, så att ännu fler installationer kan genomföras med den funktionella och tidlösa strömställarserien.

Hager var som första tillverkare på den Svenska marknaden även stolta att erbjuda vridbrytare med en integrerad LED-modul. Modulen kan valfritt användas i nästan varje roterande brytarinsats i serie berker R.classic, Glas och 1930. Speciellt i kombination med glasserien utvecklar LED-modulen en särskilt attraktiv effekt.

berker fyllde även 100 år något som vi firade tillsammans med Bauhausskolan, en designskola med fokus på arkitektur och design där funktionaliteten alltid var i fokus.

Vi har även lanserat andra produkter under året som en ny generation energimätare, ny infälld FW-kapsling och villapeket easy med nya domovea för att nämna några. 

Smart teknik för en bekvämare vardag

Vi måste även nämna ett annat initiativ som vi kallar "det är säkrast så" målet är att om det händer, händer inget där vi rekommenderar installation av personskyddsbrytare för en bättre och säkrare elanläggning.

Avslutningsvis vill vi återigen tacka för året som gått. Vi ser fram emot 2020, ett nytt år och början på ett nytt decennium med spännande händelser, nya möjligheter och ny teknik. 

God jul och gott nytt år önskar vi på Hager.

Ämnen

Kontakter

Fredrik Fermén

Fredrik Fermén

Presskontakt Content Marketing Manager 0737-81 73 26
Johan Ran

Johan Ran

Presskontakt Head of Marketing & Communications 031-706 39 05
Leif Hallén

Leif Hallén

Presskontakt VD 031-706 39 36

Relaterat innehåll

Lösningar för elinstallationer

Hager erbjuder säkra system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution, e-mobilitet och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation.
Det är ett familjeägt företag med mer än 12 900 anställda, tillverkning på 20 platser runt om i världen och kunder i mer än 100 länder.

För dig, med dig.

Hager

Bifrostgatan 36
43144 Mölndal
Sverige